MaximumSoft
Home Products Solutions Company Support
Index Downloads Buy Now Support Translations Skins
Forums ::
WebCopier for Windows Forum
WebCopier Pro Forum
WebCopier for Mac Forum
WebCopier for Linux
WebCopier for Pocket PC Forum
WebCopier ActiveDisk Forum
NewsCopier Forums
NewsCopier Pro Forums
Support ::
User Forums
Free Newsletter
Translate this Page ::
*Fast Translation
FreeTranslation.com
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Can I copy every website ?

 Post Reply Post Reply
Author
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
george View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: June 09 2008
Location: United Kingdom
Posts: 1
  Quote george Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Can I copy every website ?
    Posted: June 09 2008 at 12:58pm
I want to copy a website developed in PHP language. Can I  copy its pages using web copier ?
Back to Top
Kirill View Drop Down
Support Team
Support Team


Joined: September 24 2004
Location: United States
Posts: 397
  Quote Kirill Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 10 2008 at 4:52pm

Yes, WebCopier can copy PHP websites.

You just need to be aware that:
- WebCopier will capture HTML view of the website.
- WebCopier won’t copy PHP scripts, since they are protected by the server.
- If website uses scripts to generate links on-the-fly, you might need to use WebCopier Pro (with Professional Parser enabled).

Kirill K.
MaximumSoft Corp. Support Team
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.54 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Contacts | Privacy Policy | Company | Newsletter |